Terugblik Car Challenge for Life 2017

Op zondag 21 mei 2017 werden we verblijd met een stralende dag om lekker in het zonnetje de Car Challenge te verrijden in Heteren en omgeving. De kap open, wind in de haren, het was een prachtig gezicht onderweg!

We werden gevoerd door de bossen en over de dijken die Gelderland rijk is. Het was een uitdagende tocht! De verschillende onderdelen zaten strak in elkaar, met hulp van onze Captain de tour: Fred Hak. Onderdelen als de foto collage, het bolletje – pijltje parcours zorgden voor flink wat gepuzzel onderweg.

      

Lunch the Hunting Lodge
De lunch werd genoten bij de Huntinglodge te Rozendaal, waar we verrast werden met culinaire soepen, broodjes en andere versnaperingen. Na deze verfrissende tussenstop was het tijd voor het tweede gedeelte van de dag. En wederom werden door het frisse groen van Gelderland geleid, langs water en langs weilanden, met een blijf-dicht-bij-de-grens traject en een traject met de nodige detours en driehoekjes om alle letters in de juiste volgorde te vinden! Uiteraard kon een regularity gedeelte niet missen!

Old meets new
Het thema van deze rally was old meets new. De oudgedienden tegen de nieuwkomers en mooie oldtimers afgewisseld met flitsende moderne auto’s. Een ding is zeker, er werd gereden met klasse!

      

Finish Landgoed Rhederoord
Na aankomst bij Rhederoord wachtte ons een welverdiend drankje. Het indrukwekkende verhaal van Clemens Cornielje over zijn strijd met kanker en welke rol het Center for Personalised Cancer Treatment heeft gespeeld maakten ons allen even stil. Hoeveel plezier deze dag geeft, hoe fijn het is om te kunnen (be)leven! We zijn er erg trots op om te kunnen zeggen dat al het deelnamegeld van onze deelnemers naar dit centrum gaat om meer DNA onderzoek te doen naar kanker en medicatie, net als sponsoring en de verkoop van de loten. Het geweldige bedrag van 47.000 euro is deze dag ingezameld voor dit belangrijke onderzoek naar doodsoorzaak nummer 1.

Prijsuitreiking
En toen werd het spannend! De prijzen van de loterij stonden al klaar om te wisselen van eigenaar en iedereen was druk in de weer om die laatste loten nog te bemachtigen. Met flink tromgeroffel werden de winnaars van zowel de Sportklasse en Tourklasse een voor een naar voren geroepen en in het zonnetje gezet! Dit jaar hebben startnummer 3: Edwin Wiegerinck en Hans Wienk de Sportklasse gewonnen en startnummer 19: Eric Strinnholm en Vincent Aloserij de Tourklasse op hun naam gezet. Van harte gefeliciteerd allemaal met de winst van deze rally! En veel andere deelnemers uiteraard gefeliciteerd met alle mooie loterijprijzen!
Bedankt en hopelijk tot ziens!
Wij willen deze gelegenheid aangrijpen om alle deelnemers en vrijwilligers te bedanken voor hun bijdragen! Zonder jullie was het niet gelukt om dit resultaat te bereiken.

We zien u graag weer bij de Car Challenge for life in 2018, bij de Stelvio for Life op 2 september a.s. en ons vanaf 2018 nieuwe fundraising event, een benefiet theatershow in het DelaMar theater te Amsterdam!