Persoonlijk evenement voor een persoonlijk doel

De Barcode Car Challenge for Life op 27 mei is een toerrit voor klassieke en/of bijzondere auto’s. Als deelnemer kun je je inschrijven voor de Tourklasse, de zwaardere Sportklasse of de meer op ‘fun’ gerichte Businessklasse. We houden een maximum van 75 équipes aan, om het evenement persoonlijk te houden. Dat sluit naadloos aan bij de opzet van het CPCT: het vinden van een persoonlijke, individuele behandeling voor elke patiënt met kanker.

Het programma

09.15 uur Ontvangst deelnemers Porsche Centrum Amsterdam
09.45 uur Welkom
10.00 uur Start eerste deelnemer ochtend
12.40 - 14.15 uur Lunch Orangerie Overveen (1 uur per equipe)
13.50 uur Start eerste deelnemer middag
16.10 - 16.40 uur Finish Landgoed Duin & Kruidberg met borrel/hapjes
17.00 uur Start Walking Dinner
17.30 - 20.00 uur Prijsuitreiking, Loterij, Uitreiking cheque
20.00 uur Einde

Locatie

Achter de schermen wordt alweer met veel genoegen aan de invulling van onze 5e editie gewerkt.  Uiteraard mogen jullie weer rekenen op een tot in de puntjes geregeld evenement met prachtige locaties. Dit jaar zijn dat:


  • Start Porsche Amsterdam

  • Lunch Orangerie Elswout

  • Finish Landgoed Duin & Kruidberg

Jouw investering

Deelname is mogelijk als particulier of als onderneming. De organisatiekosten voor het gehele evenement worden gedragen door sponsoren en soft sponsoren. Ieders inschrijfgeld komt dus voor 100% ten goede aan de Stichting Barcode for Life. Door de ANBI-status van de Stichting zijn de deelnamekosten fiscaal aftrekbaar als gift.

Jij kunt als particulier of als bedrijf deelnemen. De kosten voor het gehele evenement worden gedragen door sponsoren en soft-sponsoren. Jouw inschrijfgeld komt derhalve voor 100% ten goede aan Stichting Barcode for Life.

Particuliere inschrijving:
>Het inschrijfgeld bedraagt per équipe € 500,= (incl. BTW).

Zakelijke inschrijving
Het inschrijfgeld bedraagt per équipe: € 1.000,= excl. BTW.

Belastingaftrek van kosten voor deelname aan de Car Challenge for Life
U kunt hier het document "de fiscus en uw gift" (pdf) downloaden met informatie over het aftrekken van eenmalige giften.

anbi-1