Alleen al voor de locaties doe je mee!

 

In onze vorige Nieuwsbrief konden wij u melden dat de Barcode Car Challenge for Life 2017 dankzij de medewerking van Mark Wegh en zijn team op 21 mei van start gaat bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren, langs de A50. Door de inzet van o.a. onze Annelies Hollander (evenementenbureau www.art2arrange.com) zijn er inmiddels ook afspraken gemaakt voor het lunchadres en voor de finishlocatie. Die zijn beide even mooi. Alleen al voor de locaties doe je mee!

The Hunting Lodge
In onze vorige nieuwsbrief vertelden wij dat het motto van de komende Car Challenge ‘Old meets New’ is. En hoe toepasselijk is dat hier. The Hunting Lodge is een sublieme klassieke locatie met een heel eigentijds interieur (http://www.thehunting.nl). Het is aangesloten bij Les Jeunes Restaurateurs d’Europe en de jonge keukenbrigade kookt er de sterren uit de hemel.
Na de lunch gaat bij de navigator het routeboek weer op de knieën (er komt een heel fraai routeboek, een collectors item, daar komen we nog op terug!) en dan gaan we verder over de prachtige routes door Gelderland die Fred Hak voor ons uitzet. Uiteindelijk brengen die ons bij Landgoed Rhederoord.

Landgoed Rhederoord
U ziet het al, ook dit is een verwenplek ‘par excellence’. Na de finish gaan we hier borrelen, dineren, deelnemen aan de loterij en de prijsuitreiking meemaken. Omdat het zondagavond is en de volgende dag voor iedereen weer de plicht roept, maken we het uiteraard niet te laat.
Landgoed Rhederoord ligt in De Steeg, vlakbij Arnhem. Het statige landhuis is gebouwd in 1746, als buitenverblijf van Arnhemse notabelen. Het wordt omgeven door 12 ha. eigen park, het Nationaal Park Veluwezoom en de uitlopers van de Gelderse IJsselvallei. Overigens zijn er 22 hotelkamers, dus mocht u ’s avonds niet terug willen rijden, dan kunt u er een kamer boeken. Doet u dat wel tijdig, zo raden wij aan. Onze gastheren bij Rhederoord zijn Sander te Winkel, Bart-Jan Hallers & Gerhard van den Broek. Wij zijn hen uitermate erkentelijk voor de geboden gastvrijheid. Wilt u al even een kijkje nemen, check dan www.rhederoord.nl .

Hoe meer zielen…
Wij mogen ons al verheugen op 20 ingeschreven équipes voor onze Barcode Car Challenge for Life 2017. Met nog bijna drie maanden te gaan is dat een prachtig begin. Dank hiervoor! De kracht van de Barcode Car Challenge for Life is het zeer persoonlijke karakter en de onderlinge gezelligheid. Meer deelnemers betekent echter wel meer opbrengst voor ons goede doel. Dus aarzelt u nog, of heeft u vrienden of familie die waarschijnlijk best mee willen doen? We hebben een prachtig evenement van niveau. En elke euro aan inschrijfgeld en loterij-opbrengst gaat naar ons goede doel. Dus ronsel deelnemers, trek anderen over de streep. Een mooi vol deelnemersveld zal geweldig zijn!

De mensen die het verschil maken

Niet iedereen realiseert zich hoeveel mensen er belangeloos aan een evenement als de Barcode Car Challenge for Life meewerken. Zo wordt de gehele route uitgezet door www.octanemagazine.nl, het prachtige tijdschrift over klassieke en eigentijdse auto’s van Ton Roks en Hetty Louwaard. Vrijwel de volledige ‘bemensing’ wordt geleverd door JCI Amsterdam Zuid, jonge professionals die een deel van hun tijd besteden aan goede doelen (www.jciamsterdamzuid.nl). Zonder hun inzet zouden wij nergens zijn. En dan zijn er de partijen die producten leveren waarmee wij in de loterij de opbrengst van de Car Challenge nog kunnen verhogen. Zoals Sartora Personal Tailoring (www.sartora.com) dat een prachtig maatpak ter beschikking stelt. Dank! Met z’n allen gaan wij er zo weer een pracht evenement van maken. Hadden wij u al opgeroepen om, als u zich nog niet inschreef, dit snel te doen? Dat kan hier!